Loading...

Utopia

Waarom een Utopia paspoort?

De virtuele wereld van Utopia: daar wil jij vanzelfsprekend deel van uitmaken! Uiteraard is iedereen van harte welkom op onze website en er is voor ieder wat wils. Zo heb je een een uur per dag toegang tot livestream 1 en zijn bepaalde nieuwsberichten en clips beschikbaar.

Toe aan een uitgebreider aanbod? Registreer je dan GRATIS en kijk de hele dag gratis naar livestream 1, lees al het nieuws en kijk alle clips. Heb je niet genoeg aan één livestream? Stap dan nu over en word voor maar € 2,50 per maand premium-paspoorthouder! Als premium-paspoorthouder maak je gebruik van ALLES wat wij op onze website aanbieden.

Zo:

Jouw abonnement wordt maandelijks verlengd en is altijd direct opzegbaar. Wacht niet langer en neem HIER jouw paspoort!

Gedragsregels van deze website en socialplatforms van Utopia

  1. Gebruikers zullen elkaar en anderen respecteren door geen scheld- of vloekwoorden en nodeloos kwetsende tekst(en) te gebruiken.
  2. Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterende, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen (bijv. in de chat/comments) zijn niet toegestaan.
  3. Het gebruik van andermans identiteit is niet toegestaan.
  4. Het is gebruikers niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals telefoonnummers, e-mailadressen en privé-adressen) van anderen in bijdragen (bijv. in de chat/comments) te vermelden.
  5. Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen in de chat of in de comments. Ook is het niet toegestaan om allerlei commerciële of non-commerciële bedrijven te promoten al dan niet door gebruik te maken van hyperlinks naar website.
  6. Het is niet toegestaan bijdragen te plaatsen die verwijzen of linken naar websites.
  7. Bijdragen mogen niet te lang zijn en maar één keer worden geplaatst.
  8. Het veelvuldig of overdreven gebruik van meerdere hoofdletters of leestekens (het zogenoemde 'schreeuwen') is niet toegestaan.
  9. Gebruikers mogen alleen bijdragen plaatsen waarvan zij (1) de (auteurs)rechten hebben, (2) die onder het citaatrecht vallen of (3) voor welke zij toestemming hebben om deze bijdragen elektronisch openbaar te maken en te verveelvoudigen.

Volg Utopia

© SBS BROADCASTING / TALPA CONTENT 2019