Loading...

Utopia

Wat wil je weten?

Antwoorden op veelgestelde vragen

Op veel vragen hebben wij  al een antwoord geformuleerd. Bekijk daarom eerst eens de lijst met antwoorden die wij hebben samengesteld. Wie weet staat jouw vraag en het bijbehorende antwoord hier al tussen en kan je snel weer genieten van Utopia.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Chat & Comments

Wachten op bemiddeling? Geblokt voor de chat of comments? Wij modereren de chat en de comments en helaas heeft u zich dan niet kunnen houden aan de regels. Een e-mail versturen heeft voor het onderwerp 'Chat & Comments' geen zin. Wij gaan voor een schone chat & comments.

Techniek

Heb je problemen met inladen, het kijken van video’s en livestreams, lukt het je niet om in te loggen of ondervind je andere technische problemen? Selecteer dan het onderwerp 'Techniek' in het pulldown menu.

Abonnement, Paspoort en betaling

Is er iets misgegaan met je betaling, het aanschaffen van je Utopia paspoort, de looptijd van je abonnement of ondervind je andere problemen op het gebied van abonnementen en betalingen? Selecteer dan het onderwerp 'Abonnement' in het pulldown menu.

Het is erg belangrijk dat je jouw vraag naar het goede onderwerp stuurt, anders zullen wij de e-mail als niet verstuurd beschouwen.

Volg Utopia

© SBS BROADCASTING / TALPA CONTENT 2019